Alles zit in jezelf. Je lichaam kent de antwoorden, het is altijd eerlijk en betrouwbaar.

Welkom op mijn website I-See-You Praktijk voor Rebalancing®

Lief Mooi Mens,

Zelf sta ik geregeld stil bij mezelf. Ik voel, kijk en sta stil bij wat er zoal in me leeft en wat ik nodig heb om mijn          stappen te maken..

Zo kan het zomaar eens voorkomen dat ik iets voel en/of waarneem waarvan ik niet zo goed weet wat ik er mee aan moet. Dit vraagt dan om meer onderzoek. Vaak doe ik dit onderzoek dan samen met iemand. 

Waar ik dan naar kijk is: Wat is dit nu wat ik voel en ervaar, Waar heeft het mee te maken en Wat heeft het nodig? Door hier bij stil te staan krijg ik vaak meer helderheid op de zaak en weet ik wat nodig is om verder te kunnen.

Vragen die bij me opkomen zijn: Hoe werkt dat bij jou? Hoe is het lichaamsbewustzijn bij jou? Het maakt me nieuwsgierig en ik merk op dat ik graag van je wil weten wat er bij je speelt, wat er in je omgaat en wat je bezig houdt. Door je met aandacht aan te raken, krijg je duidelijkheid over wat er onderhuids speelt. Vastzittende energie gaat weer stromen, zodat je de dingen waar je tegen aan loopt anders kunt gaan doen of benaderen. I See You

 

.

Over mijzelf

Rebalancing

Zwangerschapsmassage

Hotstonemassage

Ontspanningsmassage

Contact

 

Links:

http://youtu.be/rY2_9DSQc6o 

http://www.rebalancing-nederland.nl

http://www.rebalancing.nl