Alles zit in jezelf. Je lichaam kent de antwoorden, het is altijd eerlijk en betrouwbaar.

Wat is Rebalancing?

Van nature ben je levendig, spontaan en onbevangen, kijk maar naar jonge kinderen. Om aan allerlei eisen vanuit de omgeving te voldoen, pas je jezelf aan. Je gaat kwaliteiten die beloond worden het sterkst ontwikkelen en gaat je inhouden op kwaliteiten die niet worden gewaardeerd. Vaak lever je in op speelsheid en gevoeligheid. Ook kan het zijn dat je je angst of boosheid niet mocht uiten en ben je je hierin gaan aanpassen of inhouden. 

 

Aanpassen en inhouden vraagt veel inspanning van lichaam en geest. Zo span je wellicht onbewust bepaalde spieren aan, ga je misschien minder of juist sneller ademhalen en raak je uit je natuurlijke evenwicht. Psychische of lichamelijke klachten zoals stress, rusteloosheid, burn-out, nek- en rugklachten en andere “vage” klachten kunnen hiervan het gevolg zijn. Ieder mens heeft zo zijn of haar eigen unieke verhaal.

 

Een sessie begint met een gesprek. Dit gesprek is bedoeld om bij jezelf stil te staan.

Hoe sta jij er op dit moment voor in je leven? Wat voel jij in je lichaam, fysiek en emotioneel? Hoe ga je met je gevoelens om?

Ik begeleid je met verschillende massage- en aanraaktechnieken, van gewrichtsontspanning tot diepe bindweefselmassage. Ook werken we met meditatie, zelfonderzoek en ademhalingsoefeningen. Rebalancing is er op gericht om het contact te herstellen met je natuurlijke spontane aard.