Alles zit in jezelf. Je lichaam kent de antwoorden, het is altijd eerlijk en betrouwbaar.

 

Wat is Rebalancing® zwangerschapsmassage?

Wanneer je zwanger bent is dit een hele mooie tijd. Vooral een tijd om van te genieten. Toch kan het ook spannend zijn, zeker bij je eerste kindje.

Je kunt vragen hebben als: “Hoe kan ik contact maken met mijn kindje? Hoe kan ik in deze vermoeiende tijd ook goed voor mezelf blijven zorgen?”  Ook kunnen onzekerheid en angst voor de bevalling een rol spelen.

Van nature is het contact met je kindje aanwezig. Door hier bewust aandacht aan te geven kun je volledig gaan voelen hoe je kindje leeft en groeit in jouw buik.

Is dit herkenbaar voor je? Dan is Rebalancing zwangerschapsmassage zeker goed voor je. Het helpt je het contact met je baby te versterken en je eventuele bijkomende gevoelens te omarmen. 

We beginnen met een kort gesprek. Dit om te checken hoe het op dit moment met je gaat. Hoe voel je je kindje in je lichaam? Heb je fysieke klachten en hoe voel je je emotioneel? Vervolgens gebruik ik verschillende massagetechnieken om je bewustzijn en aandacht naar jezelf en je kindje te brengen.

Rebalancing zwangerschapsmassage is er op gericht om je zwangerschap bewuster te beleven. Door tijd vrij te maken voor jezelf en je volle aandacht op jezelf en je baby te richten.

 

Net bevallen, toch graag ontspannen?

Ben je "pas" bevallen maar wil je graag ontspannen en even op adem komen van de drukte van het moment. 

Kom langs voor een fijne ontspanningsmassage.

Heb je niemand waar je baby even kan zijn of wil je nog niet zonder je baby de deur uit? Je neemt gewoon je baby mee zodat jullie samen kunnen ontspannen. We sluiten de massage af door je baby mee te nemen in de massage. Hierdoor wordt jullie band nog hechter, dit is goed voor jullie beiden.

 

 

Als het onverhoopt mis gaat

En toch... komt het helaas ook voor dat het onverhoopt mis gaat. Dit kan in verschillende stadia van je zwangerschap zijn. Ook dan is het heel goed voor je om jezelf te voelen door massage en aanraking.

Wat heeft het met je gedaan en wat doet het nu nog met je. Mag je je verdriet over dit pijnlijke verlies voelen? Of mag het er niet echt zijn waardoor je het wegstopt en gewoon doorgaat met de dingen van alle dag?

Door contact te maken met je verdriet, onmacht, boosheid over het verlies van iets wat je dierbaar is, kun je je pijn beter gaan dragen en 'geef je het een plekje' zoals ze dit dan noemen.

Dit proces is voor je partner wellicht net zo pijnlijk, ook voor je partner geldt dat het voor hem/haar goed is om in contact te komen met het verlies van jullie kindje.